Op zoek naar een nieuwe fiets? Bekijk Ons Assortiment

Maak direct een afspraak voor onderhoud of reparatie. KLIK HIER

Gazelle fietsen Amstelveen

Bent u opzoek naar Gazelle fietsen in Amstelveen? Bij Het Fietshuys bieden wij maar liefst 20 verschillende Gazelle fietsmodellen aan, zowel voor dames als voor heren.

Gazelle is een van de populairste fietsmerken in Nederland, en dat is met een reden. De prachtige designs en hoge kwaliteit van deze fietsen staan garant voor een prettige fietservaring. Al meer dan 100 jaar maakt Gazelle heel Nederland blij met hun mooie en degelijke stadsfietsen. En ook als het gaat om elektrische fietsen kunt u bij Gazelle erg goed terecht.

Fietsers op Gazelle fiets in Amstelveen

Gazelle stadsfietsen

Op de fiets naar uw werk, een boodschap doen of een fietstocht in de omgeving maken? De stadsfietsen van Gazelle bieden u altijd een fijne rit. Met de stadsfietsen van Gazelle rijdt u in stijl en kunt u bouwen op de kwaliteit fietsen die Gazelle te bieden heeft. De stadfietsen bestaan uit verschillende modellen waardoor Gazelle een fiets kan aanbieden die past bij elk type fietser. Van stoere fietsen met brede banden tot moderne moederfiets, Gazelle biedt het aan.

Gazelle elektrische fietsen

Wilt u profiteren van een duwtje in de rug tijdens het fietsen? Dan zijn de elektrische fietsen van Gazelle een goede keus voor u. Naast het kopen van een normale stadfiets kunt u bij Gazelle ook terecht voor elektrische fietsen (e-bikes). De elektrische fietsen van Gazelle maken gebruik van verschillende motoren: HMS, HMB en HFP.

De HMS motoren maken gebruik van het Shimano Steps systeem welke al vanaf de eerste meter trapondersteuning geeft. Door deze middenmotor is het gewicht goed verdeeld over de fiets wat een fijne fietservaring geeft.

De HMB fietsen maken gebruik van de altijd betrouwbare Bosch motoren. De motoren van de HMB modellen bevinden zich ook bij deze fietsen tussen de trappers. Een middenmotor dus, wat deze fiets erg wendbaar maakt en een prettige fietservaring biedt.

Als laatste biedt Gazelle de HFP modellen. Deze fietsen maken gebruik van de voorwielmotoren van Bafang. Een voorbeeld van een van deze modellen is bijvoorbeeld de Gazelle Esprit HFB.

De accu’s van deze elektrische fietsen liggen tussen de 300w en 500w en bieden daarom een goede actieradius van minimaal 30km. Met deze ruime accu’s kunnen flink wat fietskilometers worden afgelegd.

Waarom een Gazelle fiets?

Gazelle is al ruim 125 een van meest erkende fietsfabrikanten in Nederland. Met een jaarlijkse productie van meer dan 250.000 Gazelle fietsen zijn ze een erg grote speler op de Nederlandse fietsenmarkt. Zeker op het gebied van stadsfietsen staat Gazelle erg goed bekend. Maar ook voor mooie Gazelle bakfietsen kan je bij dit merk terecht. Bekijk onze Gazelle fietsen in Amstelveen bij Het Fietshuys.

Vrouw op Gazelle fiets

Waarom wij?

Wij hebben veel modellen van Gazelle in ons assortiment

Kom gauw langs in een van onze winkels en kijk welke fiets het beste bij jou past! Koffie na de proefrit. We staan voor je klaar!

Fietshuys