Fietsenwinkel in Amstelveen

Kwaliteit, comfort, gastvrijheid, plezier en persoonlijk contact

Welkom bij Het Fietshuys, de fietsenwinkel met ruim 400 vierkante meter fietsgemak, plezier, veiligheid en comfort voor elke fietser. Onze winkel is gelegen aan het Stadsplein van Amstelveen, u vindt ons naast De Bijenkorf en aan de zijkant van de bibliotheek.

Het Fietshuys staat voor persoonlijke aandacht, gastheerschap, professioneel advies en vakkundige reparaties. Naast een breed assortiment fietsen hebben wij ook een ruim aanbod in accessoires.

Loop gerust eens bij ons binnen bij onze fietsenwinkel in Amstelveen, de koffie staat altijd voor u klaar.

Quick Fix

Wij bieden een snelle doorlooptijd, uw fiets is binnen 24 uur gereed

Gratis leenfiets

Voor het tijdelijk afgeven van uw fiets bieden wij een gratis leenfiets voor tijdelijk vervoer

Geen verrassingen

Het Fietshuys neemt de reparatie uitgebreid met u door en voordat de fiets opgehaald wordt weet de klant wat de kosten zijn

Haal- en breng service

Pech? Wij helpen u weer op weg met onze Fietshuys service bus

Onze werkwijze​

Het Fietshuys biedt letterlijk veel ruimte en aandacht voor kennismaken met de fietsen in het assortiment. Persoonlijk advies over alle onderdelen bij het kopen en onderhouden van een fiets staat centraal. Gratis koffie, gratis uitproberen en een gratis leenfiets vinden wij niet meer dan normaal.

Koffie

Wij willen een unieke winkel en huiselijkheid tegelijk bieden. Daar hoort goede koffie bij. Neem rustig plaats in de winkel of kijk rond voor een kennismaking.

Advies

Een fiets is een samenstelling van onderdelen en details. Elke klant heeft zijn of haar eigen specifieke voorkeuren en daar luisteren wij graag naar. Om het uiteindelijk het beste advies te geven.

Uitproberen

Voor ons is het vanzelfsprekend dat klanten fietsen uitproberen. Zeven dagen per week bent u hier voor welkom. 

Kopen

Wij nemen de tijd voor uw koop. Aanpassingen aan het zadel? Een andere afwerking voor de fiets? Of een aanvullende accessoire? Wij helpen graag bij het kopen van een nieuwe fiets.

Onze merken

Het Fietshuys biedt een serie aansprekende merken aan. Fietsen die staan voor een bepaalde waarde en die kwalitatief onderscheidend zijn. Wij doen veel onderzoek naar het grote aanbod op de markt en kiezen de merken die naar onze overtuiging het fietsplezier van onze klanten vergroten.

Benieuwd naar het volledige overzicht van de merken bij Het Fietshuys? Klik op onderstaande button om meer te weten te komen over ons ruime aanbod.

Ons assortiment aan accessoires

Naast het aanbod van exclusieve fietsmerken hebben wij een breed assortiment aan fietsaccessoires. Zo werkt het Fietshuys onder andere samen met AGU, ABUS, AXA en Ortlieb. Merken die bekend staan om hun kwaliteit en uitstraling. Van een fietstas tot een hangslot of van een regenjas tot een fietslamp. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze winkel en te zien welke accessoires het beste bij uw voorkeur passen.

Op zoek naar een fietsenmaker in Amstelveen

Zoekt u een goede fietsenmaker in Abcoude? Bij Het Fietshuys kunt u ook terecht voor fietsreparaties en fietsonderhoud. In onze ruime werkplaats achter in de winkel staan onze geschoolde fietsenmakers voor u klaar om uw fiets te voorzien van een reparatie of onderhoud.

Ons Quick Fix aanbod zorgt ervoor dat uw fiets binnen 24 uur weer gerepareerd voor u klaar staat. Terwijl uw fiets wordt gerepareerd krijgt u van ons altijd een gratis kwaliteit leenfiets mee zodat u nog gewoon overal naartoe kunt blijven fietsen. Door middel van onze sms-service krijgt u een sms wanneer uw gerepareerde fiets weer voor u klaar staat om opgehaald te worden.

Het Fietshuys op Instagram

[instagram-feed num=4 cols=4 showfollow=false]