De werkplaats

De ruime, open werkplaats is het hart van de winkel. Onze werkplaats in Amstelveen is zeven dagen per week open, in Abcoude is de werkplaats vijf dagen per week open en de service is zonder verrassingen achteraf.

Geschoolde fietsenmakers, meerdere reparaties tegelijk en een ruime opslag in de winkel.

Onder leiding van Silvan Overtoom staat de werkplaats bij Het Fietshuys volledig in dienst van de klant. De werkplaats is achterin de winkel en voor iedereen zichtbaar tijdens een bezoek aan Het Fietshuys. Hier staan geschoolde fietsenmakers die ruime ervaring hebben in het onderhouden en repareren van alle soorten fietsen. De open werkplaats biedt ruimte aan meerdere reparaties tegelijk, er is voldoende ruimte om de fietsen altijd binnen neer te zetten.

Gratis sms-service

Voor de reparatie van uw fiets nemen wij uitgebreid met u door wat de problemen zijn en op welke manier wij de fiets gaan repareren. Hierbij noteren wij de contactgegevens van de klant om door middel van een sms-service de klant op de hoogte te houden van de reparatie.

Quick Fix

De werkplaats staat voor duurzame reparaties met een snelle doorlooptijd: onze fietsenmakers hebben als doel dat iedere fiets binnen 24 uur gerepareerd is. De Quick Fix van Het Fietshuys.

Tijdens de reparatie van de fiets kan de klant gebruik maken van een gratis leenfiets, deze kwaliteitsfietsen bieden de oplossing voor het tijdelijk missen van uw geliefde fiets.

 

Zodra een reparatie klaar is, ontvangt de klant een sms-bericht met daarin de melding dat de fiets gereed is om opgehaald te worden. Ook vermelden we in de sms de kosten van de reparatie. Op deze wijze werken wij transparant voor iedere klant in Het Fietshuys. U kunt altijd in de werkplaats terecht voor een reparatie of voor technisch advies. 

Quick Fix

Wij bieden een snelle doorlooptijd, uw fiets is meestal binnen 24 uur gereed

Gratis leenfiets

Voor het tijdelijk afgeven van uw fiets bieden wij een gratis leenfiets voor tijdelijk vervoer

Geen verassingen

Het Fietshuys neemt de reparatie uitgebreid met u door en voordat de fiets opgehaald wordt weet de klant wat de kosten zijn

Haal- en breng service

Pech? Wij helpen u weer op weg met onze Fietshuys service bus