Over ons

Het Fietshuys opende de eerste sfeervolle en open winkel begin 2018. Een plaats waar  Silvan Overtoom en Philip Wallage de krachten bundelen. Maart 2021 is de tweede vestiging in Abcoude geopend. 

Het Fietshuys is een huiskamer voor de liefhebber van goede fietsen

Het Fietshuys is het resultaat van een samenwerking tussen de ondernemers Philip Wallage en Silvan Overtoom. Beiden hebben veel ervaring in de fietsmarkt. De aantrekkelijke en ruimtelijk opgezette winkels geven de klant veel aanbod en rust om zich te verdiepen in de producten van Het Fietshuys. In het centrum van Amstelveen en Abcoude willen Silvan en Philip ervoor zorgen dat elke fietser zich thuis voelt. De fietsenwinkel presenteert een breed aanbod van heren-, dames- en kinderfietsen van de kwaliteitsmerken in de markt. Dat aanbod kent gewone fietsen, bakfietsen, elektrische fietsen en sportieve fietsen.

fietsenwinkel Amstelveen, fiets kopen Amstelveen, fiets Amstelveen

Silvan

Silvan Overtoom is de ervaren en gediplomeerde fietsenmaker, hij leidde eerder fietsenwinkel Het Wiel Tweewielers op de Hortensialaan in Amstelveen. “Die winkel groeide uit zijn jasje, het werd tijd voor een uitbreiding. In Het Fietshuys kan ik samen met Philip bouwen aan een winkel met een ruimer aanbod en nog meer aandacht voor persoonlijke benadering en service.”

Philip

Philip Wallage bouwde voor zijn tijd bij Het Fietshuys als zelfstandige aan een stevig fietsenmerk in de Nederlandse markt. “In het tijdperk van de internetaanbiedingen merken wij dat steeds meer klanten niet voor de laagste prijs gaan. Een grote groep klanten stelt service boven prijs. Zeker als het om duurdere aankopen gaat, zoals de aanschaf van een tweewieler.”
 

fietsenwinkel Amstelveen, fiets kopen Amstelveen, fiets Amstelveen

Ons team

Het team van Het Fietshuys bestaat uit elf gedreven professionals. Met de volgende samenstelling: vijf vaste monteurs onder leiding van Silvan Overtoom, een parttime kracht met een schat aan fietsenwinkel-ervaring (Hans), een stagiairs (Wessel), een weekendkracht (Daniel) voor de flexibele diensten, Rajiv als verkoopmedewerker en Philip Wallage als hoofd verkoop.
Het monteursteam kent vijf specialisten voor reparaties aan elektrische fietsen en Hans heeft in het verleden zelf een eigen fietsenwinkel gerund. Kortom, dit sterke team heeft de juiste kennis en expertise om iedere vraag te kunnen beantwoorden

In het Fietshuys komt de passie voor fietsen bij Silvan en Philip samen. Zij staan voor vakkundig advies over alle relevante aspecten bij het aankopen en onderhouden van een fiets, dit is dan ook steevast onderdeel van de service. Van zithoogte tot type zadel en van spaken tot verlichting: de fiets adviseurs staan altijd voor u klaar.

Om u optimaal te ondersteunen biedt Het Fietshuys een gratis servicebeurt bij de aankoop van een nieuwe fiets, een sms-service en een gratis leenfiets tijdens reparaties.

Onze werkwijze

Koffie

Wij willen een unieke winkel en huiselijkheid tegelijk bieden. Daar hoort goede koffie bij. Neem rustig plaats in de winkel of kijk rond voor een kennismaking

Advies

Een fiets is een samenstelling van onderdelen en details. Elke klant heeft zijn of haar eigen specifieke voorkeuren en daar luisteren wij graag naar. Om uiteindelijk het beste advies te geven.

, Fiets amstelveen, Fiets kopen Amstelveen , Uithoorn fietswinkel
, Fiets amstelveen, Fietsenwinkel Amstelveen , Uithoorn fietswinkel

Uitproberen

Voor ons is het vanzelfsprekend dat klanten fietsen uitproberen. Voor een langere tijd. Wij vinden het belangrijk dat de klant weet dat die fiets ook echt de fiets is.

Kopen

Wij nemen de tijd voor uw koop. Aanpassingen aan het zadel? Een andere afwerking voor de fiets? Of een aanvullende accessoire? Wij helpen graag bij het kopen van een nieuwe fiets.

Pech? Wij helpen u weer op weg!

Met de service bus van Het Fietshuys helpen wij u ook buiten onze winkel weer op weg. De service bus rijdt op de dagen maandag tot en met zaterdag, de bus zetten wij in om fietsen te halen en te brengen.

Het Fietshuys gaat voor hoogwaardige merken

Om kwaliteit te bieden in de producten, de keuzes en de begeleiding.