Op zoek naar een nieuwe fiets? Bekijk Ons Assortiment

20 april Urban Arrow Roadshow – Fietshuys Amstelveen. Meer info

Over ons

Het Fietshuys is een huiskamer voor de liefhebber van goede fietsen

Het Fietshuys is het resultaat van een hechte samenwerking tussen de ondernemers Philip Wallage en Silvan Overtoom. Beiden hebben veel ervaring in de fietsenbranche. De aantrekkelijke en ruim opgezette winkels bieden de klant een groot aanbod en tegelijkertijd alle rust om zich te verdiepen in het assortiment van Het Fietshuys. Een prettige huiselijke sfeer is een belangrijk onderdeel van het concept van Het Fietshuys.

Philip en Silvan openden de eerste winkel begin 2018 in Amstelveen. In het voorjaar van 2021 volgde Abcoude en begin 2023 komt de winkel in Weesp eraan. De winkels presenteren een breed aanbod van heren-, dames- en kinderfietsen van kwaliteitsmerken in de markt. Dat aanbod bestaat uit gewone fietsen, bakfietsen, elektrische fietsen en sportieve fietsen.

Video afspelen

Ons team

Het team van het Fietshuys
bestaat uit gedreven professionals

Philip en Silvan worden ondersteund door een hecht team. Ons team bestaat uit verschillende persoonlijkheden en karakters, ieder uniek in zijn kracht en sterke kanten. Wat ons verbindt is de passie voor fietsen, geloof en vertrouwen in elkaar én elkaar de ruimte geven om te zijn wie je bent. Voor Philip en Silvan zijn deze kernwaarden net zo belangrijk als de nodige technische kennis om in een fietsenwinkel te kunnen werken.

Wij werken met vast personeel en freelancers die zich al jaren hebben bewezen in de branche. Philip en Silvan investeren daarnaast graag in de nieuwe aankomende generatie fietstechnici en bieden leerlingen van het ROC met de studierichting fietstechnicus de mogelijkheid voor een stage of een leer-werkplek. Bij deze laatste werk je 4 dagen en volg je één dag school. De ontwikkeling van overige collega’s is net zo belangrijk en daarom wordt tijd en aandacht besteedt aan begeleiding en opleiding in het algemeen. Sem en Olivier zijn hiervan een mooi voorbeeld: Beide collega’s zijn aanvankelijk begonnen in de werkplaats van Amstelveen en hebben nu een eigen locatie onder hun hoede.

Foto Jessy

Jessy

Manager Werkplaats

Foto Sem

Sem

Manager Abcoude

Foto Piet

Piet

Fietstechnicus

Arnoud

Arnoud

Fietstechnicus

Foto Ruud

Ruud

Fietstechnicus

Foto Wessel

Wessel

Fietstechnicus

Foto Rajiv

Rajiv

Fietsexpert winkel

Foto Mitchell

Mitchell

Fietstechnicus

Foto Daniel

Daniël

Fietsexpert winkel

Foto Hans

Hans

Fietstechnicus

Foto Philip

Philip Wallage

Fietsexpert winkel

Foto Silvan

Silvan Overtoom

Fietsexpert winkel

Yassir

Yassir

Fietstechnicus

Foto Raymond

Raymond

Fietstechnicus

Simon_small

Simon

Fietsexpert winkel

Word jij onze nieuwe collega?

Onze werkwijze

Persoonlijke aandacht, gastvrijheid, professioneel advies, en vakkundige reparaties

Koffie

01

Koffie

Wij willen een unieke winkel aanbieden waar je je gauw thuis voelt. Daar hoort goede koffie bij. Neem rustig plaats in de winkel of kijk rond voor ons assortiment.

Advies

02

Advies

Als het op de ideale fiets aankomt heeft elke klant zijn of haar specifieke behoeften en voorkeuren. Wij luisteren graag naar je om uiteindelijk het beste advies te geven.

Uitproberen

03

Uitproberen

Voor ons is het vanzelfsprekend dat klanten een fiets eerst kunnen uitproberen door middel van een proefrit. In Amstelveen ben je 7 dagen per week welkom. In Abcoude en Weesp zijn wij 5 dagen per week geopend. Een afspraak maken is niet nodig.

Kopen

04

Kopen

Wij nemen de tijd voor jou. Aanpassingen aan het zadel? Een andere afwerking voor de fiets? Of een aanvullende accessoire?
Wij helpen je graag om het plaatje compleet te maken.

Waarom wij?

Pech? Wij helpen je weer op weg!

Een reparatie komt altijd op het verkeerde moment. Vooral als je jouw fiets niet zelf naar onze werkplaats kan brengen. Met onze service bus kunnen wij jouw fiets voor reparatie komen ophalen en, als je wilt, terug bezorgen als deze is gerepareerd. Zo helpen wij je ook buiten onze winkel weer op weg. Onze haal- en breng service is beschikbaar van maandag tot en met donderdag. Dit is geen wegenwacht service.

Fietshuys