Op zoek naar een nieuwe fiets? Bekijk Ons Assortiment

Maak direct een afspraak voor onderhoud of reparatie. KLIK HIER

Fietsenmaker Amstelveen

Fietsenmaker in Amstelveen

Een fietsenmaker in Amstelveen nodig? Onze werkplaats staat voor duurzame reparaties met een snelle doorlooptijd: onze fietsenmakers zorgen ervoor dat iedere fiets binnen 24 uur gerepareerd is. De Quick Fix van Het Fietshuys Amstelveen.

Tijdens de reparatie van de fiets kan de klant gebruik maken van een gratis leenfiets, deze kwaliteitsfietsen bieden de oplossing voor het tijdelijk missen van uw geliefde fiets als de fietsenmaker die aan het repareren is.

Zodra een reparatie klaar is, ontvangt de klant een sms-bericht met daarin de melding dat de fiets gereed is om opgehaald te worden. Ook vermelden we in de sms de kosten van de reparatie. Op deze wijze werken wij transparant voor iedere klant in Het Fietshuys Amstelveen. U kunt altijd in de werkplaats terecht voor een reparatie, deze is namelijk zeven dagen per week open. Op maandag en zondag van 12.00 uur tot 18.00 uur. Op de andere dagen in de week van 09.00 uur tot 18.00 uur.

Waarom wij?

Geschoolde fietsenmakers, meerdere reparaties tegelijk en een ruime opslag in de winkel.

De werkplaats staat voor duurzame reparaties met een snelle doorlooptijd: Het is ons doel om iedere fiets binnen 24 uur gerepareerd te hebben. De Quick Fix van Het Fietshuys.

Fietshuys