Op zoek naar een nieuwe fiets? Bekijk Ons Assortiment

18 mei: Lovens Test Event – Het Fietshuys Weesp. Meer info

Gazelle bakfietsen

Gazelle is naast het maken van de normale personenfiets ook andere modellen gaan produceren: de Gazelle bakfietsen. Bakfietsen zijn in de afgelopen jaren enorm populair geworden en steeds meer gezinnen schaffen er eentje aan. Met de opkomst van de elektrische fietsen zijn ook bakfietsen steeds vaker elektrisch geworden, wat het fietsen op een bakfiets erg aangenaam maakt. De populariteit van bakfietsen is niet voor niets. Het is namelijk een super handige en ook duurzame manier om uw kinderen van A naar B te brengen, of om boodschappen mee te doen.

Lees verder om te zien welke bakfietsen Gazelle aanbiedt.

Bakfietsen van Gazelle

Over gazelle

Gazelle is al meer dan 125 jaar een gerenommeerde fiets fabrikant in Nederland. Het bedrijf zit gevestigd in het Gelderse Dieren en is met een jaarlijkse productie van zo’n 250.000 fietsen een grote speler in de Nederlandse fietsenmarkt. Gazelle produceert veel verschillende modellen zoals stadsfietsen, mountainbikes en racefietsen. Maar de afgelopen jaren is Gazelle ook begonnen met het produceren van hun eigen Gazelle bakfietsen.

Gazelle Cabby

De eerste bakfiets van Gazelle was de Gazelle Cabby. Deze betaalbare bakfiets was erg handig omdat de fiets erg licht is en je de bak van de fiets kunt opvouwen. Door het lage gewicht was deze bakfiets erg makkelijk te besturen, zelfs met meerdere kinderen in de bak. Helaas wordt deze fiets niet meer geproduceerd maar is er een elektrische vervanger voor deze fiets gekomen: de Gazelle Makki.

Gazelle Makki

De Gazelle Makki is de nieuwste bakfiets van Gazelle. Deze elektrische bakfiets is in 2021 op de markt gekomen en maakt daarom gebruik van de laatste technieken als het gaat om elektrische fietsen. Met de Makki manoeuvreer je makkelijk door een drukke stad en ook voor langere fietstochten met kinderen is deze bakfiets een ideale uitkomst. Door de elektrische trapondersteuning is fietsen op deze bakfiets erg makkelijk en relaxt. Het instapje voor de kinderen maakt het makkelijk voor uw kinderen om zelf in te stappen. Zo hoeft u ze er niet zelf in te tillen. En met de hoge bak en de driepuntsgordel is ook aan de veiligheid van uw kinderen gedacht.

Gemaakt voor en door ouders en kinderen

De Makki is een product dat is voortgekomen uit de wensen en ideeën van ouders en hun kinderen. Ouders en kinderen hebben meegeholpen aan het ontwerp van de bakfiets, wat de Makki een bakfiets maakt waarbij gedacht is aan alle pijnpunten en wensen van de doelgroep. Door deze samenwerking is er bijvoorbeeld goed gedacht over het instappen van de kinderen. Hiervoor is een instapje gemaakt zodat de kinderen zelf kunnen instappen. Ook aan de veiligheid is gedacht door de bak van de bakfiets hoger te maken dan bij andere bakfietsen. In totaal zou u drie kinderen kwijt kunnen in de bakfiets, twee aan achterkant en één aan de voorkant van de bak.

Elektrische bakfietsen van Gazelle

Met de elektrische bakfiets van Gazelle kom je letterlijk een heel eind. De actieradius in eco-stand is maar liefst 85 Km. En zelfs in sport-stand heeft deze bakfiets nog een actieradius van 40 Km.

Met de krachtige Performance Line middenmotor van Bosch (65 Nm koppel) rij je makkelijk en snel weg vanuit stilstand en geeft de fiets een prettige ondersteuning tijdens het fietsen. Een heuvel of brug op? Geen enkel probleem met de Gazelle Makki! Met deze motor kan je elk terrein makkelijk aan. De maximum snelheid van deze bakfiets is 25 Km/u.

Ook het onderhoud bij deze fiets is redelijk laag door de onderhoudsvrije Gates CDX Belt.

Proefrit maken?

Een bakfiets is een erg handig en duurzaam alternatief voor de auto geworden. Wilt u een gratis proefrit maken om te kijken of de Gazelle Makki iets voor u en uw gezin is? Bij Het Fietshuys hebben wij deze bakfiets op voorraad. Maak een afspraak op een van onze locaties. Het Fietshuys is gevestigd in Amstelveen, Abcoude en vanaf begin 2023 ook in Weesp.

Waarom wij?

Wij hebben alle grote bakfiets merken op een rij

Kom gauw langs in een van onze winkels en kijk welke bakfiets het beste bij jou en je gezin past! Koffie na de proefrit. We staan voor je klaar!

Fietshuys