Op zoek naar een nieuwe fiets? Bekijk Ons Assortiment

Maak direct een afspraak voor onderhoud of reparatie. KLIK HIER

Fietsen naar je werk

Fietsen naar je werk, doen of niet? Wij zeggen van wel! Fietsen naar uw werk heeft namelijk velen voordelen. Op deze pagina vindt u alle voordelen voor het fietsen naar uw werk.

Fietser die naar zijn werk gaat

Sneller op uw werk

De ochtendspits in de auto is altijd erg vermoeiend. Remmen, gas geven, remmen, gas geven… Allemaal erg vervelend en vaak bent u daardoor erg lang onderweg naar uw werk. Fietsen naar uw werk kan u daarom erg veel tijd schelen. U hoeft niet in de file te staan en vaak is er kortere weg met de fiets. Zeker als u een speed pedelec koopt bent u in een mum van tijd op uw werk. Speed pedelecs zijn elektrische fietsen die 45 km/u kunnen. Voor deze fiets gelden dezelfde regels als een bromfiets, het dragen van een helm is verplicht.

Altijd op tijd op werk

Zoals hiervoor al is gezegd heb je met de fiets geen last van files en druk verkeer. Door het verkeer op de weg kunt u daarom wel eens te laat op uw werk aankomen of moet u ruim van tevoren weg om op tijd aan te komen. Met een elektrische fiets heeft u geen last van druk verkeer en weet u precies hoelang u erover doet om van huis naar uw werk te fietsen. U zult daarom nooit meer te laat komen door het drukke verkeer.

Fiet blijven door te fietsen

Fietsen zorgt ervoor dat u fit blijft. Als u elke dag naar uw werk fietst draagt dat bij aan een gezondere levensstijl. Zo wordt uw conditie beter en is het goed voor je hart- en bloedvaten. Natuurlijk geldt de regel, hoe meer u fietst hoe beter. Maar als u elke dag een kwartiertje naar uw werk fietst en weer terug, dan draagt ook dit al bij aan een gezondere levensstijl.

Ook maakt bewegen het geluks-hormoon ‘serotonine’ aan. Elke dag naar uw werk fietsen draagt dus ook nog eens bij aan hoe gelukkig u zichzelf voelt. Daarbij is het natuurlijk ook gewoon lekker om de ochtend goed te beginnen met een lekkere fietstocht zodat u fris en fruitig op uw werk aan komt.

Kies voor een e-bike

Niet helemaal bezweet aankomen op werk? Kies dan voor een e-bike. Met een e-bike krijgt u goede trapondersteuning waardoor het fietsen van een langere afstand minder vermoeiend is, maar waarbij u toch in beweging blijft.

Kies je voor een e-bike, dan kies je voor duurzaamheid

Eigenlijk hoeven we dit natuurlijk niet meer te melden, maar het pakken van de fiets naar werk in plaats van de auto draagt bij aan een beter milieu. Wilt u een steentje bijdragen aan een milieuvriendelijke wereld? Pak dan de fiets of elektrische fiets. 😊

Bespaar geld, pak de fiets!

Worden uw reiskosten met de auto niet vergoed door uw werk? Dan is fietsen naar uw werk de ideale oplossing om flink wat geld te besparen. Zo bespaart u op onderhoud, parkeerkosten en benzinekosten.

Heeft u nog geen goede fiets waarmee u naar uw werk kunt fietsen? Misschien biedt uw werkgever wel een fietsvergoeding aan of kunt u een elektrische fiets leasen via uw werk. Ook bij Het Fietshuys is het mogelijk om een fiets te leasen. Voor meer informatie over het leasen van een fiets, mail dan naar winkel@fietshuys.nl of vraag het na in onze winkel.

Waarom wij?

Wij hebben alle grote bakfiets merken op een rij

Kom gauw langs in een van onze winkels en kijk welke bakfiets het beste bij jou en je gezin past! Koffie na de proefrit. We staan voor je klaar!

Fietshuys