Op zoek naar een nieuwe fiets? Bekijk Ons Assortiment

Maak direct een afspraak voor onderhoud of reparatie. KLIK HIER

De Service bus van Het Fietshuys

Pech? Wij helpen u weer op weg!

Met de service bus van Het Fietshuys helpen wij u ook buiten onze winkel weer op weg. De service bus rijdt op de dagen maandag tot en met donderdag en is er om fietsen op te halen en terug te brengen. Het is dus geen wegenwacht dienst.

De Onderhoudsbeurt of Servicebeurt

De kosten voor een onderhoudsbeurt of servicebeurt zijn: €79 voor een stadsfiets met versnellingen en €89 voor een elektrische fiets. Tijdens deze servicebeurt lopen wij de gehele fiets door en spannen we de spaken, stellen we de remmen goed af, de versnellingen stellen we af, de ketting word schoongemaakt en gespannen, alle boutjes en moertjes worden vastgedraaid, de verlichting controleren we en de banden spanning word gecontroleerd.

Is de fiets niet gekocht bij Het Fietshuys maar wilt u wel gebruik maken van onze haal en breng service? De service bus kost dan EURO 10,- per rit voor brengen of halen  binnen Amstelveen.

De service bus rijdt ook naar andere plaatsen en in dat geval is het tarief EURO 2,- per kilometer gerekend vanaf onze winkel in Amstelveen. Met een minimum van €10,-

Binnen de ring van Amsterdam halen en brengen wij ook tegen een tarief van €3,- per kilometer met een minimum van €10,-

Voor al onze klanten!

Sleutels kwijt?

Bent u de sleutels van uw fiets kwijt? De service bus is voorzien van gereedschap om het slot door te slijten. Dat doen wij alleen op vertoon van een geldig legitimatiebewijs. De kosten voor deze dienst bedragen EURO 25,-.

Waarom wij?

Kwaliteit, comfort, gastvrijheid, plezier en persoonlijk contact

Service Zonder Verrassingen Achteraf. Je bent altijd welkom in onze werkplaats voor een reparatie, onderhoud of technisch advies.

Fietshuys