De Service Bus van Fietshuys

Pech? Wij helpen u weer op weg!

Met de service bus van Het Fietshuys helpen wij u ook buiten onze winkel weer op weg. De service bus rijdt op de dagen maandag tot en met zaterdag, de bus zetten wij in om fietsen te halen en te brengen.

Voor al onze klanten!

Wanneer u een nieuwe fiets bij Het Fietshuys heeft aangeschaft, halen en brengen wij de fiets gratis in Amstelveen. Ook bij een servicebeurt voor uw fiets halen en brengen wij gratis in Amstelveen. 

De Servicebeurt

De kosten voor een servicebeurt zijn: €69 voor een stadsfiets met versnellingen en €79 voor een elektrische fiets. Tijdens deze servicebeurt lopen wij de gehele fiets langs en spannen we de spaken, stellen we de remmen goed af, de versnellingen stellen we af, de ketting word schoongemaakt en gespannen, alle boutjes en moertjes worden vastgedraaid, de verlichting controleren we en de banden spanning word gecontroleerd.

Is de fiets niet gekocht bij Het Fietshuys maar wilt u wel gebruik maken van onze haal en breng service? De service bus kost dan EURO 10,- per rit voor brengen of halen  binnen Amstelveen.

De service bus rijdt ook naar andere plaatsen en in dat geval is het tarief EURO 1,- per kilometer gerekend vanaf onze winkel in Amstelveen. Met een minimum van €10,-

Binnen de ring van Amsterdam halen en brengen wij ook tegen een tarief van €2,- per kilometer met een minimum van €10,-

Sleutels kwijt?

Bent u de sleutels van uw fiets kwijt? De service bus is voorzien van gereedschap om het slot door te slijten. Dat doen wij alleen op vertoon van een geldig legitimatiebewijs. De kosten voor deze dienst bedragen EURO 25,-.