Op zoek naar een nieuwe fiets? Bekijk Ons Assortiment

Maak direct een afspraak voor onderhoud of reparatie. KLIK HIER

Kalkhoff elektrische fiets kopen?

Elektrische fietsen van Kalkhoff

Kalkhoff staat voor de hoogste kwaliteitsnormen en dat voor een betaalbare prijs. De kwaliteit wordt gegarandeerd doordat elk onderdeel in het productieproces in het eigen testcentrum van Kalkhoff wordt getest. Wilt u een Kalkhoff elektrische fiets kopen? Bij Het Fietshuys bieden wij een ruim assortiment.

Kalkhoff fietsen:

Kalkhoff fietsen

In 1919 is Kalkhoff begonnen met het verkopen van fietsonderdelen wat in 1923 werd uitgebreid met de productie van eigen fietsframes.
Tegenwoordig focust Kalkhoff zich vooral op de productie van hoge kwaliteit elektrische fietsen. Deze worden in verschillende uitvoeringen verkocht:

Elektrische stadsfiets

Bent u opzoek naar een mooie elektrische fiets waarmee je fijn naar je werk of in uw omgeving kunt fietsen? De elektrische stadsfietsen van Kalkhoff bieden comfort en stijl. De fietsen van Kalkhoff zijn uitgerust met de krachtige motoren van Bosch. De accu’s zijn mooi afgewerkt in het frame of onder het zadel.

Sportieve elektrische fiets

Ook biedt Kalkhoff sportieve fiets varianten met elektrische motor aan. Zo bent u bij Kalkhoff aan het goede adres voor een stoere elektrische mountainbike waarmee u off-road kunt fietsen, of een snelle speed pedelec waarmee u in een mum van tijd op uw locatie aankomt. Deze speed pedelec fietsen kunnen een snelheid halen van wel 45 km/u.

Elektriche toerfiets

Een mooie fietstour maken in het weekend of in de vakantie? Met de toerfietsen van Kalkhoff worden dezen fietstochten nog leuker! Door de comfortabele trapondersteuning en accu’s met een hoge actieradius wordt een lange fietstocht voorzien van alle gemakken.

Kalkhoff elektrische toerfiets model

Hybride model

De elektrische hybride fietsen van Kalkhoff zijn mooi, elegant en sportief. Een combinatie tussen de stadsfiets en de sportievere fiets, een echte aanrader voor woon-werkverkeer of een dagje fietsen. De hybride fietsen van Kalkhoff zijn uitgerust met een in het frame weggewerkte accu en middenmotor. Door deze mooie afwerking is bijna niet te zien dat dit een elektrische fiets is.

Kalkhoff elektrisch hybride model

Ook biedt Kalkhoff een niet elektrisch hybride model aan. Deze modellen zijn erg licht door het lichtgewicht aluminium frame en dankzij de stille riemaandrijving is de fiets ook nog eens onderhoudsarm.

Kalkhoff fiets kopen

Opzoek naar een Kalkhoff fiets die perfect past bij uw fiets behoeften? In onze winkel bieden wij verschillende Kalkhoff fietsen aan.
Zo is er geruime keus en kunt u elke fiets eerst uitproberen om te zien of deze goed past bij uw wensen.

Kom eens langs bij Het Fietshuys, we verwelkomen u graag!

Waarom wij?

Wij hebben een ruim aanbod aan Kalkhoff fietsen

Kom gauw langs in een van onze winkels en kijk welke Kalkhoff het beste bij jou past! Koffie na de proefrit. We staan voor je klaar!

Fietshuys