Fietsreparatie Amstelveen

Voor een fietsreparatie in Amstelveen nemen wij uitgebreid met u door wat de problemen zijn en op welke manier wij de fiets gaan repareren. Hierbij noteren wij de contactgegevens van de klant om door middel van een sms-service de klant op de hoogte te houden van de fietsreparatie.

De werkplaats is achterin de winkel en voor iedereen zichtbaar tijdens een bezoek aan Het Fietshuys Amstelveen. Hier staan geschoolde fietsenmakers die ruime ervaring hebben in het onderhouden en repareren van alle soorten fietsen. De open werkplaats biedt ruimte aan meerdere reparaties tegelijk, er is voldoende ruimte om de fietsen altijd binnen neer te zetten. Onze fietsenmakers zorgen ervoor dat iedere fiets binnen 24 uur gerepareerd is. De Quick Fix van Het Fietshuys Amstelveen.

Tijdens de fietsreparatie kan de klant gebruik maken van een gratis leenfiets, deze kwaliteitsfietsen bieden de oplossing voor het tijdelijk missen van uw geliefde fiets tijdens een fietsreparatie. U kunt altijd in de werkplaats terecht voor een fietsreparatie, deze is namelijk zeven dagen per week open. Op maandag en zondag van 12.00 uur tot 18.00 uur. Op de andere dagen in de week van 09.00 uur tot 18.00 uur.