Op zoek naar een nieuwe fiets? Bekijk Ons Assortiment

Premium MN7D+

Stadsfietsen

De QWIC Premium MN7D + is een elektrische stadsfiets. Deze ware allrounder bied gemak en comfort, het woord “Premium” staat voor kwalit ...

Deze fiets verkopen wij in:

Kleuren

Modellen

Framematen

54 | €2699.00
59 | €2699.00
Rijklaar afgeleverd
Is deze fiets uitverkocht? Bel ons gerust voor de actuele levertijd

Plan een proefrit in

Wilt u graag een proefrit maken op deze fiets? Dat kan!
Middels een proefrit kom je er gauw achter of deze fiets bij je past.
In onze winkels hebben we van veel fietsen uit onze collectie een of twee exemplaren staan. Dit is mogelijk niet jouw exacte maat.
Bel ons voor de juiste maat of andere vragen.

Omschrijving

De QWIC Premium MN7D + is een elektrische stadsfiets. Deze ware allrounder bied gemak en comfort, het woord “Premium” staat voor kwaliteit en luxe alles wat U mag verwachten van een moderne E-bike vinden wij op deze fiets. Het hart van de fiets is op deze fiets te vinden met een krachtige midden motor die klopt in het midden van de fiets. Daar om heen vinden wij een accu in de stevige achterdrager, hydraulische schijfremmen, overzichtelijk full colour QWIC display en verstelbare/geveerde onderdelen. Altijd het juiste verzet voor handen met een interne 7 versnellingsnaaf. Ten slotte wordt deze fiets geleverd met een 417Wh accu die uitbreidbaar is naar 756Wh die een gemiddelde actieradius heeft van maar liefs 120km. En fiets die zich leent voor vele doel einde maar vooral uitblinkt door zijn veelzijdigheid!

Specificaties

Type

Stadsfietsen

Remmen

Schijfrem met hydraulische bediening

Versnellingen

Naaf

Soort motor

Middenmotor

Type motor

Bafang 65 Nm

Fietshuys