Op zoek naar een nieuwe fiets? Bekijk Ons Assortiment

Precaliber 12

Kinderfietsen

De Precaliber 12 is de perfecte eerste fiets voor kleine rijders en rijdsters die hun leeftijdsgenoten vooruit zijn en klaar zijn voor een tweewiel ...

Deze fiets verkopen wij in:

Kleuren

Modellen

Wielmaten

12 | € 329.00
Rijklaar afgeleverd
Is deze fiets uitverkocht? Bel ons gerust voor de actuele levertijd

Beschikbaarheid controleren?

Wilt u graag een proefrit maken op deze fiets en zeker weten dat hij in de winkel voor u klaar staat? Dat kan!
In onze winkels hebben we van veel fietsen uit onze collectie een of twee exemplaren staan. Dit is mogelijk niet jouw exacte maat.
Bel ons voor de juiste maat of andere vragen.

Natuurlijk mag je ook binnen lopen zonder afspraak!

Omschrijving

De Precaliber 12 is de perfecte eerste fiets voor kleine rijders en rijdsters die hun leeftijdsgenoten vooruit zijn en klaar zijn voor een tweewieler. Er zit een handgreep onder het zadel zodat jij je kind kunt sturen tijdens het rijden. De zijwieltjes zijn zonder gereedschap te monteren of te verwijderen. Deze fiets past perfect voor kinderen in de leeftijd 3 tot 4 jaar die tussen de 91 en 102 cm lang zijn. Je kind mag dan nog jong en klein zijn, maar ze zijn klaar om te gaan fietsen! Je wilt hun eerste echte fietservaring onvergetelijk maken met een comfortabele, sterke en leuke fiets. Deze peutervriendelijke fiets heeft een geïntegreerde handgreep in het zadel waarmee jij je kind kunt sturen tijdens het fietsen, plus een terugtraprem. Daarnaast zijn de zijwieltjes in een handomdraai te monteren en te verwijderen zonder gereedschap. Door het lichte aluminium frame kan je kind eenvoudig met de fiets manoeuvreren. Je wilt er zeker van zijn dat de eerste fiets voor je kind comfortabel, sterk en leuk is. Al onze fietsen, ook die met de kleinste maten, zijn gebouwd volgens onze hoogste kwaliteitsstandaards zodat je met vertrouwen kunt kiezen voor Trek als huismerk voor jouw familie. – Met dit fietsje schrijf je familiegeschiedenis: je kind voor het eerst zien fietsen vergeet je immers nooit meer. – Dit is een prachtfietsje: hij is gebouwd om eeuwig mee te gaan en zal steeds weer als nieuw aanvoelen als je hem doorschuift naar je jongere spruiten – Het loont om te investeren in een kinderfiets van een gerenommeerd merk – de kinderfietsen van Trek zijn ontworpen en gebouwd door mensen die verstand hebben van fietsen. – Net als alle andere Precaliber-fietsen is het frame iets lager zodat kinderen meer beenvrijheid hebben en er gemakkelijker op- en afspringen. Geïntegreerd handvat Verborgen handvat onder het zadel waarmee je jouw kind kunt sturen terwijl ze leren fietsen. Zijwieltjes zonder gereedschap Zodra die kleine van jou klaar is om de zijwieltjes af te werpen, kun je dat met je blote handen regelen.

Specificaties

Type

Kinderfietsen

Remmen

Velgrem (caliper) met hydraulische bediening

Versnellingen

Naaf

Fietshuys