Op zoek naar een nieuwe fiets? Bekijk Ons Assortiment

Maak direct een afspraak voor onderhoud of reparatie. KLIK HIER

Precaliber 16 freewheel

Kinderfietsen

De Precaliber 16 Freewheel maakt het leren fietsen voor kinderen leuker en eenvoudiger. Deze fiets heeft een vast verzet en twee handremmen zodat j ...

Deze fiets verkopen wij in:

Kleuren

Modellen

Wielmaten

16 | € 299.00
Rijklaar afgeleverd
Is deze fiets uitverkocht? Bel ons gerust voor de actuele levertijd

Beschikbaarheid controleren?

Wilt u graag een proefrit maken op deze fiets en zeker weten dat hij in de winkel voor u klaar staat? Dat kan!
In onze winkels hebben we van veel fietsen uit onze collectie een of twee exemplaren staan. Dit is mogelijk niet jouw exacte maat.
Bel ons voor de juiste maat of andere vragen.

Natuurlijk mag je ook binnen lopen zonder afspraak!

Omschrijving

De Precaliber 16 Freewheel maakt het leren fietsen voor kinderen leuker en eenvoudiger. Deze fiets heeft een vast verzet en twee handremmen zodat je kind kan wennen aan het rijden met remhendels. Het zadel heeft een ingebouwde handgreep zodat jij je kind kunt sturen tijdens het rijden. De zijwieltjes zijn supereenvoudig en zonder gereedschap te monteren of te verwijderen. Deze fiets past perfect voor kinderen in de leeftijd van 4-5 jaar en tussen de 100 en 116 cm lang. Je wilt je kind leren fietsen en dat moet een geweldige eerste herinnering worden. Je zoekt naar een leuke en gebruiksvriendelijke fiets waarmee je kind leert omgaan met bijvoorbeeld handremmen zodat ze straks ook met een grotere kinderfiets overweg kunnen. Je kiest bewust niet voor een fiets uit de bouwmarkt, maar voor een kwaliteitsfiets die ervoor zorgt dat je kind vertrouwen krijgt en de fiets leert te beheersen. Deze kindvriendelijke fiets heeft een lichtgewicht Alpha Silver Aluminium frame, een vast verzet en twee handremmen met kleinere remhendels die kinderen gemakkelijk kunnen bedienen. Verder kun je de zijwielen razendsnel en zonder gereedschap monteren of verwijderen. Ten slotte heeft het zadel een geïntegreerde handgreep die kan worden omgewisseld voor een achterlichthouder. Bij de eerste fiets voor je kind wil je absoluut dat ze op een comfortabele, sterke en leuke fiets gaan rijden. Al onze fietsen, ook die met de kleinste maten, zijn gebouwd volgens onze hoogste kwaliteitsstandaards zodat je met vertrouwen kunt kiezen voor Trek als huismerk voor jouw familie. – Eén versnelling. Meer heb je niet nodig! De eenvoudige afmontage geeft kinderen meer vertrouwen en zorgt dat ze de fiets sneller beheersen. – Je kunt de geïntegreerde handgreep in het zadel vervangen door een geïntegreerde achterlichthouder zodat ze beter zichtbaar zijn tijdens familie-uitstapjes of solotripjes. – Deze fiets is gewoon een droom: hij is gebouwd voor de eeuwigheid dus hij voelt nog steeds als nieuw aan als je hem doorschuift naar je jongere spruiten – Net als alle andere Precaliber-fietsen is het frame iets lager zodat kinderen meer beenvrijheid hebben en er gemakkelijker op- en afspringen. – Het loont om te investeren in een kinderfiets van een gerenommeerd merk – de kinderfietsen van Trek zijn ontworpen en gebouwd door mensen die verstand hebben van fietsen. Geïntegreerd handvat Verborgen handvat onder het zadel waarmee je jouw kind kunt sturen terwijl ze leren fietsen. Zijwieltjes zonder gereedschap Zodra die kleine van jou klaar is om de zijwieltjes af te werpen, kun je dat met je blote handen regelen.

Specificaties

Type

Kinderfietsen

Remmen

Velgrem (caliper) met hydraulische bediening

Versnellingen

Naaf

Fietshuys