Op zoek naar een nieuwe fiets? Bekijk Ons Assortiment

Maak direct een afspraak voor onderhoud of reparatie. KLIK HIER

Elektrische fietsen en E-bikes in Amstelveen

Het Fietshuys, in het centrum van Amstelveen

Onze elektrische fietsen en E-bikes in Amstelveen

De Carqon bakfietsen uitproberen?

Onze elektrische fietsen en e-bikes in Amstelveen

Welkom bij Het Fietshuys, de fietsenwinkel met ruim 400 vierkante meter fietsgemak, plezier, veiligheid en comfort voor elke fietser. Onze winkel is gelegen aan het Stadsplein van Amstelveen, u vindt ons naast De Bijenkorf en aan de zijkant van de bibliotheek.

Het Fietshuys staat voor persoonlijke aandacht, gastheerschap, professioneel advies en vakkundige reparaties. Naast een breed assortiment fietsen hebben wij ook een ruim aanbod in accessoires.

Loop gerust eens bij ons binnen bij onze fietsenwinkel in Amstelveen, de koffie staat altijd voor u klaar.

De elektrische fietsen van het merk Kalkhoff

Modern en comfortabel. Twee kernwaarden waar de elektrische fietsen van Kalkhoff aan voldoen. Wij verkopen deze elektrische fietsen omdat het fietsgemak op de Kalkhoff-modellen uitzonderlijk is. Het Duitse merk bestaat al een eeuw en is vernieuwend met een herkenbare stijl: bijzondere vormgeving en modellen met allure. Een elektrische tweewieler van Kalkhoff voldoet aan de hoogste eisen en heeft verschillende stijlen. Een heel aantrekkelijk merk.

Waarom wij?

Wij hebben een groot aanbod aan elektrische fietsen en gewone fietsen

Kom gauw langs in een van onze winkels en kijk welke fiets het beste bij je past! Koffie na de proefrit. We staan voor je klaar!

Fietshuys