Bakfiets.nl bakfietsen

Voor een echte gezinsbakfiets moet je bij de bakfietsen van bakfiets.nl zijn. De Bakfiets.nl bakfietsen zijn te herkennen aan hun houten bak. Je ziet dit soort bakfietsen steeds vaker rijden en dat is niet voor niets. De bakfiets is een uitermate geschikte vervanging voor een auto, zeker nu ook steeds meer bakfietsen een elektrische ondersteuning bieden.

Bakfietsen van Bakfiets.nl

Over bakfiets.nl

Bakfiets.nl is een Nederlands bedrijf, opgericht in 1999. Ze zijn toen der tijd begonnen met één bakfiets, maar dit aanbod is al snel vergroot naar een nu ruim aanbod aan verschillende modellen. Zo is er voor iedereen een perfecte bakfiets van bakfiets.nl. De bakfietsen worden geproduceerd door Azor in Hoogeveen. De houten delen worden altijd gemaakt van FSC goedgekeurd hout. Hierdoor weet u dat het hout van hoge kwaliteit is en lang mee gaat.

De bakfiets.nl bakfietsen hebben een lage instap waardoor ze stabiel en wendbaar zijn. Ze zijn gemakkelijk te besturen en door het stevige standaard goed te parkeren. Voor de lak wordt er gebruikgemaakt van een 3 lagen poedercoat, waardoor de laklaag slagvast is. Bakfiets.nl is ook een van de weinige fietsproducenten waarbij de wielen nog door Azor zelf gespaakt worden. Dit zorgt voor goede en betrouwbare wielen.

Wat ook erg fijn is, is dat de bakfiets.nl bakfietsen een hoge restwaarde behouden. Hierdoor zijn de bakfietsen een goede investering.

Bakfiets.nl cargo trike classic wide steps

Deze bakfiets heeft 3 wielen. Hierdoor blijft hij helemaal stabiel tijdens het instappen, het langzaam rijden of als u bijvoorbeeld voor een stoplicht moet stoppen. De Cargo Trike Classic wide steps is een extra brede bakfiets, hierdoor is er erg veel ruimte in de bak. 

Bakfiets_nl Cargo Trike Classic Wide Steps

Ook staan de voorwielen verder uit elkaar omdat de bakfiets extra breed is. Hierdoor is de wegligging beter en rijdt je extra stabiel. Bij de standaard uitvoering is er ruimte voor 4 kinderen. U kunt ook kiezen voor de optie met bankjes in de lengterichting, dan is er zelfs ruimte voor het vervoeren van 6 kinderen met ook 6 gordels. Hierdoor is dit de perfecte bakfiets voor grote gezinnen.

Het fietsen met een bakfiets, zeker als er 6 kinderen in zitten, kan best zwaar zijn. Gelukkig heeft deze bakfiets elektrische trapondersteuning waardoor het fietsen met deze bakfiets erg fijn. Ook kunt u de bakfiets helemaal aanpassen naar uw eigen wensen, het frame kan gekozen worden is de kleuren rood, zwart, grijs of blauw en met een verscheidenheid aan extra accessoires wordt het de perfecte bakfiets voor u en uw gezin.

Bakfiets.nl cargo classic long

Er is een grote kans dat u deze bakfiets wel eens voorbij hebt zien komen op straat. De bakfiets.nl cargo classic long is namelijk de meest verkochte bakfiets.nl van Nederland. 

Bakfiets_nl Cargo Classic Long

Het is de verlengde versie van de eerste bakfiets.nl bakfiets. Doordat deze bakfiets extra lang is, is er ook extra ruimte in de bak van de fiets. Er is ruimte voor een derde kind of Maxi-Cosi. De fiets heeft 7 versnellingen waardoor het fietsen op deze fiets een pretje is en je makkelijk weg kunt fietsen vanuit stilstand.

Met de gemakkelijke en stevige standaard kunt u deze bakfiets ook makkelijk en veilig parkeren. Deze cargo classic long is helemaal samen te stellen naar uw wensen door een verscheidenheid aan verschillende accessoires zoals een honden bench en verschillende kleuren regenkappen. De bak is beschikbaar in een houtkleurige en zwarte versie en het frame kan in het zwart, blauw, grijs of beige gekozen worden.

Bakfiets.nl cargo classic long steps

Als u lange afstanden af moet leggen, door heuvelachtig gebied moet gaan, tegenwind wilt trotseren of extra rijplezier wilt ervaren is de bakfiets.nl cargo classic long steps de perfecte optie. 

Bakfiets_nl Cargo Classic Long Steps

Dit is de elektrische versie van de cargo classic long. De Shimano steps middenmotor geeft een extra ondersteuning wanneer u trapt. De accu zit in de bagagedrager verwerkt en u heeft hierin 2 opties 400Wh of 500Wh. De 400Wh heeft al een actieradius van 30-60 km. De accu van 500Wh biedt een 20% grotere actieradius.

Ook deze fiets kunt u zelf samenstellen met een verscheidenheid aan accessoires. Het frame wordt geleverd in het zwart, blauw, grijs of beige en bij de bak kunt u kiezen uit een houtkleurige of zwarte bak.

Proefrit maken?

Heeft u interesse in een van de bakfietsen van bakfiets.nl? Bij Het Fietshuys hebben wij deze bakfietsen op voorraad. Maak een afspraak voor een gratis proefrit op een van onze locaties: Amstelveen of Abcoude.