Op zoek naar een nieuwe fiets? Bekijk Ons Assortiment

18 mei: Lovens Test Event – Het Fietshuys Weesp. Meer info

Fietsenwinkel Amsterdam-Zuid

Welkom bij Het Fietshuys! Onze fietsenwinkel in de omgeving van Amsterdam-Zuid biedt ruim 400 vierkante meter aan fietsplezier. De winkel is ruim opgezet en wij kunnen daarom ook een ruim assortiment aan fietsen aanbieden.

Onze werkwijze

Bij Het Fietshuys is het kopen van een fiets een ervaring. In onze huiselijk ingerichte winkel bieden wij u altijd een goede kop koffie of thee aan, waarna u op uw gemak door de winkel kan lopen voor een kennismaking met ons assortiment. Wij luisteren graag naar uw wensen en zullen op basis daarvan een goed advies geven.  

Wanneer er een selectie is gemaakt van een aantal potentiële fietsen is het bij ons vanzelfsprekend dat u deze kunt uitproberen.

Wij nemen de tijd voor uw aankoop. Dat wilt zeggen dat wij uw nieuwe fiets bij de aankoop zullen afstellen naar al uw wensen. Aanpassingen aan het zadel of andere afwerking voor de fiets? U verlaat de winkel pas wanneer u 100% tevreden bent.

Naast ons ruime assortiment aan fietsen kunnen we u ook voorzien van de nodige fietsaccessoires.  

 

Overzicht fietsmerken

Onze werkplaats

In onze fietsenwinkel bij Amsterdam-Zuid bevindt zich ook een werkplaats waar onze professionele fietsenmakers altijd klaar staan om jouw fiets te repareren of te voorzien van een goede servicebeurt. Wij garanderen een snelle doorlooptijd, waardoor jouw fiets doorgaans binnen 24 uur weer gereed is. Tijdens de reparatie van jouw fiets, kan je bij ons een gratis leenfiets meekrijgen.

Kom eens langs!

Wij ontvangen je graag in onze mooie fietsenwinkel. Vanaf Amsterdam-zuid is het slechts 20 minuten fietsen of 15 minuten rijden met de auto. Het Fietshuys bevindt zich in het Stadshart van Amstelveen op slechts 100 meter lopen van een grote parkeergarage. 

Waarom wij?

Specialisten in elektrische fietsen en stadfietsen

Kom gauw langs als je op zoek bent naar een nieuwe fiets of gewoon een goede fietsenmaker die jouw fiets kan repareren. We staan voor je klaar!

Fietshuys