Op zoek naar een nieuwe fiets? Bekijk Ons Assortiment

20 april Urban Arrow Roadshow – Fietshuys Amstelveen. Meer info

Ivy Two

Stadsfietsen

De Ivy Two is een elektrische fiets met een lager doorstap frame. De fiets combineert strak design met geavanceerde technologie en betrouwbare veil ...

Deze fiets verkopen wij in:

Kleuren

Modellen

Framematen

| € 3299.00
Rijklaar afgeleverd
Is deze fiets uitverkocht? Bel ons gerust voor de actuele levertijd

Beschikbaarheid controleren?

Wilt u graag een proefrit maken op deze fiets en zeker weten dat hij in de winkel voor u klaar staat? Dat kan!
In onze winkels hebben we van veel fietsen uit onze collectie een of twee exemplaren staan. Dit is mogelijk niet jouw exacte maat.
Bel ons voor de juiste maat of andere vragen.

Natuurlijk mag je ook binnen lopen zonder afspraak!

Omschrijving

De Ivy Two is een elektrische fiets met een lager doorstap frame. De fiets combineert strak design met geavanceerde technologie en betrouwbare veiligheidsfeatures.

Maak kennis met de Ivy Two, de elektrische fiets die je dagelijkse rit naar een hoger niveau tilt. Met een toegankelijk lager frame en de nieuwste technologie levert de Ivy Two direct vermogen en optimaal gebruiksgemak, waardoor het dé go-to fiets is voor elke rit. De Ivy Two is de perfecte combinatie van design, technologie en veiligheid door het heldere LED-remlicht voor betere zichtbaarheid op de weg, en safety tracking voor extra veiligheid.

Koop nu je Veloretti bij Het Fietshuys. Kies ons als afleverpunt en krijg voor €99,- jouw Veloretti afgemonteerd geleverd samen met een gratis onderhoudskaart T.W.V. €189,- Krijg een eerste onderhoudsbeurt gratis en daarna altijd korting op je onderhoud.

Specificaties

Type

Stadsfietsen

Remmen

Schijfrem met hydraulische bediening

Versnellingen

Naaf

Soort motor

Middenmotor

Type motor

Bafang 65 Nm

Fietshuys