Onze merken

Herenfietsen, damesfietsen, elektrische fietsen, hybride fietsen, sportieve fietsen, moederfietsen of single speed fietsen. Onze winkel presenteert deze modellen allemaal. Welkom bij het merk assortiment van Het Fietshuys.

Onze merken

Zeven fietsmerken zijn in onze winkel te vinden. Van de eigentijdse fietsen van de sociale Utrechtse onderneming BSP tot de moderne modellen van het Duitse Kalkhoff. Daarbij verkopen wij ook modellen van Union, QWIC, Klever, Merida, Bakfiets.nl en VYDZ. Merken met een stevig profiel en een garantie voor kwaliteit. Op onze website tonen wij slechts een kleine selectie van de fietsen die wij verkopen.  In de winkel hebben wij ruim 150 fietsen op voorraad. Kom langs voor advies en een proefrit. 

BSP

Een sociale onderneming die ook daadwerkelijk fietsen produceert in Nederland. Zo luidt de korte introductie van fietsenfabrikant BSP.

Union

Voor ons mag Union niet ontbreken in het aanbod. Waarom? Dit Nederlandse merk levert robuuste stadsfietsen die voor zowel de korte als de langere afstanden geschikt zijn.

QWIC

Nederland loopt voorop als het gaat om ontwerp en afwerking. Dat bewijst QWIC. Sinds 2006 levert het Amsterdamse fietsenmerk meesterschap op twee ronde wielen. Het Fietshuys is fan van de uitzonderlijke kwaliteit en betrouwbaarheid van de fietsen van dit merk.

Kalkhoff

Modern en comfort. Twee kernwaarden waar de fietsen van Kalkhoff aan voldoen. Wij verkopen deze fietsen omdat het fietsgemak op de Kalkhoff-modellen uitzonderlijk is.

Klever

Klever levert hoogwaardige kwaliteit e-bikes in het hoogste segment. De durf om vernieuwend te zijn en de focus op exclusieve kwaliteit zijn voor ons bepalend om dit merk in ons assortiment op te nemen.

VYDZ

Supersnel en sportief door de stad fietsen. De single speed fietsen van VYDZ helpen daar graag bij. Licht, hip, modern en scherp geprijsd. De fietsen van VYDZ zijn moderner dan een omafiets en veiliger dan een fixed gear fiets.

Bakfiets.nl

Merida

De intentie om alleen mooie en hoogwaardige producten te maken, waarmee iedereen op een zo prettig mogelijke manier zijn bestemming kan bereiken. Aldus de letterlijke vertaling van het merk Merida.

Kinderfietsen