Op zoek naar een nieuwe fiets? Bekijk Ons Assortiment

PACKD E-go®

Stadsfietsen

De PACKD E-go® is de perfecte elektrische transportfiets voor in (en rondom) de stad. Fiets relaxed door weer en wind tussen al het drukke stad ...

Deze fiets verkopen wij in:

Kleuren

Modellen

Framematen

55 | € 1799.00
Rijklaar afgeleverd
Is deze fiets uitverkocht? Bel ons gerust voor de actuele levertijd

Beschikbaarheid controleren?

Wilt u graag een proefrit maken op deze fiets en zeker weten dat hij in de winkel voor u klaar staat? Dat kan!
In onze winkels hebben we van veel fietsen uit onze collectie een of twee exemplaren staan. Dit is mogelijk niet jouw exacte maat.
Bel ons voor de juiste maat of andere vragen.

Natuurlijk mag je ook binnen lopen zonder afspraak!

Omschrijving

De PACKD E-go® is de perfecte elektrische transportfiets voor in (en rondom) de stad. Fiets relaxed door weer en wind tussen al het drukke stadsverkeer door met de E-motion voorwielmotor. Hierdoor ben je in no time op je bestemming. Moet je toch onverwachts stoppen? Met de hoogwaardige remmen van PACKD® E-Go® sta je zo stil. Fiets vervolgens soepel verder met de elektrische ondersteuning. Om op snelheid te blijven heeft deze transportfiets zeven versnellingen. Wel zo comfortabel. Ben je op weg naar werk of school? Met stevige voor- en achterdragers van deze transportfiets neem je gemakkelijk al je zware spullen mee. Eenmaal op locatie parkeer je de transportfiets stabiel met de dubbele standaard en het stuurslot. Parkeren en afladen van al je spullen ging nog nooit zo moeiteloos.

Specificaties

Type

Stadsfietsen

Remmen

Rollerbrake (en I-brake) met kabelbediening

Versnellingen

Naaf

Soort motor

Voorwielmotor

Type motor

E-motion 25 Nm

Fietshuys