Op zoek naar een nieuwe fiets? Bekijk Ons Assortiment

PACKD 3

Stadsfietsen

PACK 3 is fraai en praktische tegelijk. De stijlvolle voor- en achterdragers zijn voorzien van houten planken. Niet alleen mooi, maar ook extra han ...

Deze fiets verkopen wij in:

Kleuren

Modellen

Framematen

61 | € 749.00
Rijklaar afgeleverd
Is deze fiets uitverkocht? Bel ons gerust voor de actuele levertijd

Beschikbaarheid controleren?

Wilt u graag een proefrit maken op deze fiets en zeker weten dat hij in de winkel voor u klaar staat? Dat kan!
In onze winkels hebben we van veel fietsen uit onze collectie een of twee exemplaren staan. Dit is mogelijk niet jouw exacte maat.
Bel ons voor de juiste maat of andere vragen.

Natuurlijk mag je ook binnen lopen zonder afspraak!

Omschrijving

PACK 3 is fraai en praktische tegelijk. De stijlvolle voor- en achterdragers zijn voorzien van houten planken. Niet alleen mooi, maar ook extra handig voor het meenemen van spullen. Met de geïntegreerde snelbinders klik je eenvoudig al je spullen vast. Hierdoor blijven je spullen altijd onderweg goed vastzitten. Eenmaal bepakt kun je op pad. Last van tegenwind? Met de drie versnellingen fiets je altijd op tempo. Zelfs hobbelige klinkerwegen zijn geen probleem door de luxe vering. Moet je tijdens het fietsen plotseling stoppen? Met de terugtraptrem sta je gelukkig in no-time stil. Eenmaal aangekomen parkeer je de fiets eenvoudig en stabiel met de dubbele standaard en zet je het stuur op slot met het Batavus stuurslot.

Specificaties

Type

Stadsfietsen

Remmen

Terugtraprem

Versnellingen

Naaf

Fietshuys